banner3

Körfez’i gençlerimizle birlikte güzelleştireceğiz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. “Sizler bu kentin, ülkenin geleceğisiniz” diyen Başkan Söğüt, “Atacağımız her adımın merkezinde gençlerimiz olacak” dedi

Körfez’i gençlerimizle birlikte güzelleştireceğiz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Çamlıtepe Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. Başkan Şener Söğüt dışında buluşmaya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile meclis üyeleri de katıldı. Başkan Şener Söğüt, Körfez’de bu dönem en büyük yatırımın gençlere yapıldığını belirterek, “Göreve gelirken gerek yüz yüze gerekse anketlerle gençlerimizin isteklerini öğrendik. Şimdi tek tek bunları hayata geçiriyoruz” dedi.

GENÇLER İÇİN KÜTÜPHANE

En büyük isteklerden birinin kütüphane olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Kentte kütüphane eksikliğimiz vardı. Gençlerimiz de en fazla bu yönde talepte bulundu. Şimdi Tütünçiftlik merkezde Sarnıç Han’ın en üst katında kent kütüphanesini hayata geçiriyoruz. Dijital bir kütüphane olacak. İçerisinde gençlerimizin araştırma yaparken dinlenebileceği alanlarda olacak” dedi.

SPOR YATIRIMLARI BAŞLIYOR

Spor tesisi noktasında da önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Söğüt, “Bu yıl 60 milyon TL’yi bulacak spor yatırımının startını verdik. Bir çok mahallemize tesis yapıyoruz. Kentte seyirci kapasiteli spor salonu eksikliğimiz vardı. 40 milyon TL’lik yatırımla bunu da gideriyoruz. Kısa süre içerisinde tek tek bunların ihalesini gerçekleştirerek çalışmalarına başlayacağız” dedi.

BU ÜLKENİN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ

Fırsat buldukça gençlik buluşmaları ile gençlerle bir araya gelmeye çalıştığını belirten Başkan Söğüt, “Tabi pandemi süreci bu konuda bizi biraz duraksattı. Şimdi de mesafeye dikkat ederek ara ara bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi. Milletvekili Sami Çakır da AK Parti’nin gençlere önem verdiğini belirterek, “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz” dedi. Toplantı soru-cevap şeklinde devam etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2021, 18:18

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5