İYİ PARTİ'den Hacı Osman çıkarması

İYİ PARTİ Körfez ilçe başkanı Cahit Sürüm ve ilçe yöneticileri Hacı Osman Mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

İYİ PARTİ'den Hacı Osman çıkarması

Hacı Osman Mahallesinde büyük bir ilgiyle karşılanan İYİ Partililer vatandaşın dertlerini dinleyerek partilerinin çözüm politikalarını anlattı. Açılan üye standına da büyük ilgi gösteren vatandaşların büyük bölümü İyi Partiye üye oldular. İlçe başkanı Cahit Sürüm'e iktidarı şikayet eden vatandaşlar, bir an önce İYİ Partiyi iktidarda görmek istediklerini belirtti. İYİ PARTİ'den yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; 

"Bugün ki durağımız Haciosman mahalle pazarı.

Hayat pahallığından şikayet eden emeklilerin, çocuğunun gelişimi için yeterli gıdaları alamayan annelerin, işsizlikten evine utanarak giden gençlerimizin dertlerine ortak olduk.

İlçe Başkanımız Sn Cahit Sürüm ve yönetim arkadaşlarımızla beraber hiç durmadan, yorulmadan Körfez'in her köşesinde varolacağız

Bizlere ilgilerini esirgemeyen Haciosman Mahalle sakinlerine teşekkürlerimizi sunarken, aramıza yeni katılan üyelerimize hayırlı olsun diyoruz."

Yoğun bir çalışma temposunun ardından gençlik kollarından sorumlu başkan yardımcısı Zübeyde Çalık'ın işletmesine misafir olan partililer günün değerlendirmesini burada yaptı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5