Kadın doğal gaz borusuna asılı halde ölü bulundu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen olayda, bir kadın doğal gaz borusuna asılı halde ölü bulundu.

Kadın doğal gaz borusuna asılı halde ölü bulundu


Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen olayda, bir kadın doğal gaz borusuna asılı halde ölü bulundu. ( 37 ) Kadının hastanede tedavi gördüğü bu trafik olayı, mahalle sakinlerini ve şoklar yaşandı. Kadının çalışması için hizmet veren servis şoförü, uzun bir süre ulaşamayınca durumun hemen polise bildirdi. Olayın yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kadınları dağıttı ve ölümleri morga kaldırdı.

Uzunçiftlik Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, H.Ö isimli kadının ölümüyle ilgili ayrıntılar henüz inceleniyor. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve olay yerinde incelemeye devam ediyor. Mahalle sakinlerinden gelen ifadelere göre, H.Ö'nün son zamanlarda psikolojik sorunları yaşadığı ve dış dünyaya kapandığı belirtiliyor. Kadının yakınlaşması, olayın ardından büyük bir üzüntü içinde.

Kadının ölümüyle ilgili ayrıntılar merak edilirken, olayın nasıl gerçekleştiği ve ne tür bir sorunun yaşıandığı henüz netlik kazanmadı. Mahallede H.Ö'nün sonucu nedeniyle derin bir üzüntü yaşanırken, soruşturmanın sürdürüleceği belirtiliyor. Olay, Kartepe ilçesinde büyük bir şok etkisi oluşurdu

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5