Kasten Öldürülmeye Teşebbüs, suçundan aranan şahıs yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

Kasten Öldürülmeye Teşebbüs, suçundan aranan şahıs yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Kasten öldürme ve hükümlü tutuklu kaçması suçundan aranan 21 yıl 3 ağır hapis cezası bulunan S.A. (37) isimli şahıs, 19 Mart 2024 tarihinde yakalandı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan işlemlerin ardından S.A., 20 Mart 2024 tarihinde Adli Makamlara sevk edilecek.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanması konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Halkın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan emniyet ekipleri, suçluların adalet önüne çıkarılması için titizlikle çalışmalarını yürütüyor.

Hükümlü şahsın yakalanması, emniyet güçlerinin kararlılığını ve başarısını bir kez daha ortaya koymuştur. Toplumun huzuru ve güvenliği için suçlularla mücadelede kararlılıkla hareket eden Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların da desteğiyle suçla mücadeleyi sürdürecektir. Suçluların adalet önünde hesap vermesi için çalışmalar aralıksız devam edecektir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5