Sepetçi Mahallesi, TOKİ Konutları giriş yolu asfaltlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sepetçi Mahallesi TOKİ Konutlarına girişin sağlandığı 200 metrelik kısımda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Sepetçi Mahallesi, TOKİ Konutları giriş yolu asfaltlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sepetçi Mahallesi TOKİ Konutlarına girişin sağlandığı 200 metrelik kısımda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile Sepetçi TOKİ Konutlarına ulaşım daha konforlu hale getirildi. 340 ton binder asfaltın serildiği yeni imar yolu, 8. Cadde ile Sepetçi TOKİ Konutları arasında bağlantı sağlıyor.

Asfaltlama çalışması sayesinde, konut sahipleri ve ziyaretçiler artık daha düz ve sağlam bir yoldan konutlara ulaşabilecekler. Yapılan çalışma ile aynı zamanda bölgenin görüntüsü de daha estetik bir hale getirildi. Sepetçi Mahallesi sakinleri, yapılan bu çalışmadan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki altyapı ve ulaşım sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor. Sepetçi Mahallesi TOKİ Konutlarına yapılan asfaltlama çalışması da bu çözüm odaklı yaklaşımın bir örneği olarak değerlendiriliyor. Konut sahipleri ve bölge sakinleri, yapılan bu çalışmadan dolayı belediyeye teşekkürlerini iletti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5