Başkan Şener Söğüt’e, Fatih Mahallesi’nden  büyük destek

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, Fatih Mahallesi’nde bulunan seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Şener Söğüt’e, Fatih Mahallesi’nden  büyük destek

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, Fatih Mahallesi’nde bulunan seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine yoğun bir katılımın olduğu gözlenirken, Söğüt’ün destekçileri adeta gövde gösterisi yaptı.

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt’ün Fatih Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosu açılışı adeta gövde gösterisine dönüştü. Açılış öncesinde gerçekleştirilen Türk bayraklı yürüyüş sırasında gençlerin yaktıkları meşaleler adeta geceyi aydınlattı Açılışa; AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, BBP İlçe Başkanı Selim Öztürk, MHP ilçe yöneticileri ve teşkilat üyeleri katıldı.

İYİ Parti’den istifa eden eski ilçe başkanı Cahit Sürüm ve eski Başkan Adayı Salih Şirin de Söğüt’e destek vermek amacıyla açılış törenine katıldı. Söğüt, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Körfez’in daha yaşanabilir bir ilçe olması için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Açılış töreninde Söğüt’e destek veren vatandaşlar, seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Körfez’in gelişimine katkı sağlayacaklarını ifade ettiler. Söğüt’ün seçim irtibat bürosu açılışı, Körfez’deki siyasi atmosferi hareketlendirdi.

Söğüt, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, destekçileriyle birlikte Körfez’in geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Açılış töreni sonrasında Söğüt ve destekçileri, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiler.

MUHTŞEMSİN KÖRFEZ

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan da konuşmasında, “Körfez Belediye Başkanımıza bu güne kadar gerçekleştirdiği her şey için teşekkür ediyorum ve yeni dönemde de bu projelerin devam edeceğini biliyorum. Tevazu samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Gençlerin sloganları ve alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Başkan Şener Söğüt, alandaki coşku ve heyecan vurgu yaptı, “Muhteşemsin Körfez” dedi.

GENÇLERDEN DUYGULANDIRAN PANKART

Gençler tarafından hazırlanan , “Oğlun gençlere emanet Metin Baba” pankartı ile duygulanan Başkan Söğüt, “Babamın ellerinden öpüyorum dedi. Başkan Söğüt, “Gençlerimiz pankart açmış birtane daha. Hedefe kitlenmiş SİHA gibi sandıkları patlatacağız yazıyor. Allah razı olsun sizlere güveniyoruz gençler. Biz Körfez’e güveniyoruz. Çünkü geride bıraktığımız 5 yılda birlik ve beraberlik içerisinde Körfez’e sayısız hizmet kazandırdık.

COŞKUNUZ HEP AYNI

Bugüne kadar Fatih Mahallesinde ne kadar seçim irtibat bürosu açtıysak hep aynı coşkuyu, aynı dinamizmi, aynı heyecanı gördük. Bugünde yine bu alanı hınca hınç doldurup bu alana sığmayan adeta taşan Fatih Mahallemize, Fatih Mahallesi sakinlerine ve Körfezlilere teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimlere 12 gün kadar kısa bir zaman kaldı. Sefere çıkmak bizden, zafer Allah’ tandır.

ESER VE HİZMETLER KAZANDIRDIK

‘Memleket işi gönül işidir’ dedik. Eserlerimizin yanında gönülleri de kazanmaya başladık. Sandıklar Cumhur İttifakı diyecek. İnşallah 31 Mart’ ta sandıklar eser ve hizmet siyasetine devam diyecek. Zaferimiz mübarek olsun. Körfez de hem gerçek belediyecilik hem de eser ve hizmet siyaseti inşallah 31 Mart’tan sonra da devam edecek” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 13:28

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5