İzmit’te Hırsızlık Suçundan Aranan Kişi Yakalandı
İzmit’te Hırsızlık Suçundan Aranan Kişi Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Operasyonla Şüpheliler Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan ihbar üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Soruşturma kapsamında S.A., G.M.K., K.F.G., K.Ö., E.Ö. ve İ.G. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Silah ve Fişekler Ele Geçirildi

Şüphelilerin iş yeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda, olayda kullanılacağı değerlendirilen çok sayıda tabanca ve fişek ele geçirildi. Deliller soruşturma dosyasına eklendi.

Adli Süreç Başladı

26 Ocak 2026 günü tamamlanan işlemlerin ardından şüpheliler Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. G.M.K., K.Ö., E.Ö. ve İ.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 Şüpheli Tutuklandı

S.A. ve K.F.G. isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kocaeli Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi. Emniyet yetkilileri, soruşturmanın titizlikle sürdüğünü açıkladı.