12 yaşından, küçük mağdurların cinsel istismarı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

12 yaşından, küçük mağdurların cinsel istismarı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı. 12 yaşından küçük mağdurların cinsel istismarı, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından toplam 9 yıl 2 ay ağır hapis cezası ile aranan M.G. (50) isimli şahıs, yapılan operasyonla 07.03.2024 günü yakalandı.

Hükümlü şahsın Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün adli makamlara sevk edildi. Adli makamlar tarafından tutuklanan M.G., adalet önünde hesap verecek.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, suçluların adalet karşısında hesap vermeleri için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti. Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak adına suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini vurguladı. Suçluların adalet önünde hesap vermeleri ve toplumun korunması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5