4 şüpheli şahıs yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen 4 şüpheli şahsı takibe aldı.

4 şüpheli şahıs yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen 4 şüpheli şahsı takibe aldı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda M.E. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.H., Y.B. ve S.D. isimli 3 şüpheli ise tutuklanarak adli makamlara sevk edildi.

Gebze ilçesinde bir olayda toplam 4 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde;

 3 kilo 102 gr Metamfetamin,

 2 gr Esrar,

 7 adet Captagon,

 25.200 TL Para,

 12.000 Suriye Lirası ele geçirilmiştir.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin adalet önüne çıkarılması için yoğun çaba harcanmaya devam edileceği vurgulandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanması konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdürmektedir. Halkın güvenliği ve huzuru için suçla etkin bir şekilde mücadele eden emniyet güçleri, suçluların peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadelede kararlılıkla hareket ederek, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Suçluların adalet önünde hesap vermeleri için gerekli adımların atılacağı ve suçun her türlüsüyle mücadele edileceği vurgulandı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5