Atlı Jandarma Timleri, devriye faaliyetlerine başladı

Atlı Jandarma Timleri, devriye faaliyetlerine başladı

Atlı Jandarma Timleri, devriye faaliyetlerine başladı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Kartepe İlçesinde bulunan Sisli Vadi Bölgesinde jandarmanın temsil ve etkinliğini arttırılması, yerli ve yabancı turistlerin can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla Atlı Jandarma Timlerimiz devriye faaliyetlerine başlamıştır.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Bu faaliyetler, bölgedeki güvenlik durumunu iyileştirmek ve turistlerin güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Kocaeli İl Jandarma Atlı Jandarma Timleri, bölgedeki doğal güzellikleri ve turistik alanları daha etkin bir şekilde denetleyebilmektedir.

Ayrıca, atlı birliklerin kullanılması, jandarmanın temsil ve etkinliğini artırmakta ve halkın güvenini sağlamaktadır. Bu sayede, yerli ve yabancı turistlerin bölgeye olan ilgisi artmakta ve turizm sektörü canlanmaktadır.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Atlı Jandarma Timleri, bölgedeki güvenlik sorunlarına hızlı bir şekilde müdahale edebilmekte ve olaylara daha etkin bir şekilde müdahale edebilmektedir. Bu sayede, bölgedeki suç oranı düşmekte ve halkın güvenliği sağlanmaktadır. Atlı Jandarma Timleri, bölgedeki doğal güzellikleri koruma ve turistlerin güvenliğini sağlama konusunda önemli bir rol oynamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

                                                                                                                                    

                    KOCAELİ VALİLİĞİ

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5