Dev operasyon: 3 bin 765 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 gündür devam eden "Aranan Şahıslara Yönelik" operasyonlarında büyük bir başarı elde ettiklerini duyurdu.

Dev operasyon: 3 bin 765 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 gündür devam eden "Aranan Şahıslara Yönelik" operasyonlarında büyük bir başarı elde ettiklerini duyurdu. 81 ilde gerçekleştirilen "ÇEMBER-13" operasyonlarında arama kaydı bulunan 3 bin 765 firari şahıs yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonların ailelerin huzurunu kaçırmalarına izin vermediklerini ve vermeyeceklerini belirtti.

Operasyonlara ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, sosyal medya platformu X üzerinden yapılan çalışmaların sonuç verdiğini vurguladı. Firari şahısların yakalanmasıyla toplumun güvenliği ve huzurunun sağlandığını ifade eden Bakan Yerlikaya, emniyet güçlerine teşekkür etti.

ÇEMBER-13 operasyonlarının devam edeceğini belirten Bakan Yerlikaya, kaçakların adalet önünde hesap vermeleri gerektiğini ve bu tür operasyonların sürekli olarak devam edeceğini söyledi. Toplumun güvenliği ve huzuru için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşların da ellerindeki bilgilerle emniyet güçlerine destek olmalarını istedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5