Evden Hırsızlık ; 113.000 TL değerinde ziynet eşyası çalındı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gebze ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Evden Hırsızlık ; 113.000 TL değerinde ziynet eşyası çalındı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gebze ilçesinde meydana gelen evden hırsızlık olayıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. 113.000 TL değerinde ziynet eşyalarının çalındığı olayda, hırsızlık şüphelisi olarak belirlenen S.U. isimli şahıs, yapılan operasyonla yakalanmıştır. Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen işlemlerin ardından şahıs, adli makamlara sevk edilmiş ve ev hapsi şartıyla serbest bırakılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanması konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini belirtmiştir. Hırsızlık gibi suçların toplumda yarattığı endişeyi azaltmak ve halkın güvenliğini sağlamak amacıyla emniyet güçleri, titizlikle çalışmalarını yürütmektedir. Vatandaşların da güvenliğin sağlanması için duyarlı olmaları ve şüpheli durumları hemen yetkililere bildirmeleri önem taşımaktadır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçluların adalet önünde hesap vermeleri ve toplumun huzurunu bozan unsurların etkisiz hale getirilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürecektir. Halkın güvenliği ve huzuru için emniyet güçleri, suçla mücadelede kararlılıkla hareket etmeye devam edecektir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5