Husumetlisine benzettiği bir adamı silahla vurdu.

Husumetlisine benzettiği bir adamı silahla vurdu.

Husumetlisine benzettiği bir adamı silahla vurdu.

İstanbul Beyoğlu Taksim Meydanı'nda meydana gelen olayda, bir şahıs husumetlisine benzettiği bir adamı silahla vurdu. Saldırı anı kameralara yansırken saldırgan havaya da ateş açtı. Ancak B Bölge Güven Timleri tarafından hızlı bir şekilde etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı. Olay, önceki gün saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Cezayir uyruklu Wahid Rabah akşam saatlerinde Taksim Meydanı'nda bulunan simitçi tezgahının önünde beklemeye başladı. Bu sırada Rabah'ı gören Hacı A., silahını çekerek ona doğru koşmaya başladı. Hacı A., yanına gelen Rabah'a önce dizine birkaç el ateş etti, ardından havaya ateş açtı. Saldırı sonucunda Rabah dizinden yaralandı.

Neyse ki, meydandaki Güven Timleri Şube Müdürlüğü B Bölge Güven Timleri hızla müdahale etti ve Hacı A.'yı etkisiz hale getirdi. Saldırgan kelepçelenerek gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Olayın ardından Rabah hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan Hacı A. ise tutuklandı ve işlemleri için emniyete götürüldü.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5