İzmit merkezde, çorbacıda, dün gece meydana gelen kavgada

İzmit merkezde bulunan bir çorbacıda dün gece meydana gelen kavga ile ilgili olarak yapılan basın açıklamasında, olayın saat 02:30 sıralarında meydana geldiği belirtilmiştir.

İzmit merkezde, çorbacıda, dün gece meydana gelen kavgada

İzmit merkezde bulunan bir çorbacıda dün gece meydana gelen kavga ile ilgili olarak yapılan basın açıklamasında, olayın saat 02:30 sıralarında meydana geldiği belirtilmiştir. Müşterilerden (B.K), (M.U.G) ve (A.Ö.Ç) ile işyeri çalışanları arasında hesap tutarı konusunda çıkan anlaşmazlık sonucu kavga çıkmıştır. Olayın büyümesi üzerine işyeri sahibi polis ekiplerine haber vermiş ve polis ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulunmuştur.

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte kavgaya karışan tarafların sakinleştirilmesi sağlanmış ve tarafların ifadeleri alınmıştır. Olayın ardından işyeri sahibi ve müşteriler arasında anlaşma sağlanmış ve kavga sona ermiştir. Polis ekipleri, olayla ilgili gerekli incelemeleri yapmış ve rapor tutmuştur.

Yaşanan kavga sonrasında herhangi bir yaralanma veya zararın olmadığı belirtilirken, olayın alkollü olduğu ve anlaşmazlığın alkollü tüketimden kaynaklandığı ifade edilmiştir. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gerekli işlemlerin yapılacağını açıklamıştır.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5