Kasten Öldürülmeye Teşebbüs, suçundan aranan şahıslar yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 27 Mart 2024 tarihinde İzmit ilçesi Erenler Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda M.P. isimli şahsın kardeşi olan M.P. isimli şüpheli, kesici aletle kasten öldürme suçundan gözaltına alındı.

Kasten Öldürülmeye Teşebbüs, suçundan aranan şahıslar yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 27 Mart 2024 tarihinde İzmit ilçesi Erenler Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda M.P. isimli şahsın kardeşi olan M.P. isimli şüpheli, kesici aletle kasten öldürme suçundan gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, suç aleti ile birlikte yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Adli makamlar tarafından tutuklanan şüpheli M.P., olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken cezaevine gönderildi. Emniyet Müdürlüğü, olayın aydınlatılması için çalışmalarına devam ederken, ailenin ve yakın çevrenin acı dolu günler yaşadığı belirtildi.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ederken, yetkililer, vatandaşların benzer durumlarla karşılaşmamak için dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5