Kumar Oynamak, İçin Yer ve İmkân Sağlama suçu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 24 Mart 2024 tarihinde Kartepe ilçesinde gerçekleştirdikleri denetimlerde, umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde kumar oynatıldığı tespit etti.

Kumar Oynamak, İçin Yer ve İmkân Sağlama suçu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 24 Mart 2024 tarihinde Kartepe ilçesinde gerçekleştirdikleri denetimlerde, umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde kumar oynatıldığı tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda C.M. isimli şahsın ruhsatsız bir mekanda tombala oynattığı belirlendi.

Emniyet güçleri, söz konusu şahsa adli işlem yaparken, kumar oynanan mekanda bulunan 4.400 TL'lik paraya da el koydu. Ayrıca, kumar oynayan 7 kişiye toplamda 44.975 TL idari para cezası uygulandı. Emniyet Müdürlüğü, kumar gibi yasa dışı faaliyetlere karşı mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

Kumar oynatılan mekanların denetimlerinin artarak devam edeceği ve yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağı vurgulandı. Kamuoyuna yapılan bu operasyonun, halkın huzur ve güvenliği için önemli bir adım olduğu ifade edildi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5