Otomobilinden indiği anda, tabancalı saldırıya uğradı.

Dilovası ilçesinde meydana gelen olayda, E.T. isimli bir kişi, otomobilinden indiği sırada husumetlisi Ü.Y. tarafından tabancalı saldırıya uğradı.

Otomobilinden indiği anda, tabancalı saldırıya uğradı.

Dilovası ilçesinde meydana gelen olayda, E.T. isimli bir kişi, otomobilinden indiği sırada husumetlisi Ü.Y. tarafından tabancalı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda ağır yaralanan E.T., kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan Ü.Y. ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı ve olay yerinde bırakılan tabancayı incelemeye aldı.

Olay, Dilovası ilçesi Dilsikelesi Mahallesi 702 Sokak'ta gerçekleşti. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı E.T.'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesine sevk etti. E.T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri, saldırgan Ü.Y.'nin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayın detayları ve saldırganın neden saldırdığı konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Soruşturma devam ederken, olayın çevredeki insanlar arasında endişe ve korku yarattığı belirtiliyor. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5