Tem Otoyolu, İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta

Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında,

Tem Otoyolu, İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta

Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında, 07.03.2024 tarihinde İzmit ilçesinde gerçekleştirilen bir arama sonucunda önemli bir kaçakçılık olayı ortaya çıkarıldı. Tem Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta yapılan arama işlemi sonucunda, 710.000 adet boş makaron ele geçirildi. Bu kaçak malzemelerin gümrük kaçağı olduğu değerlendirilirken, olayla ilgili bir şüpheli şahıs yakalandı ve 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlemler başlatıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanması konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini belirtti. Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede gösterilen bu başarılı operasyonlarla, halkın güvenliği ve ülkenin ekonomik çıkarlarının korunması adına önemli adımlar atılmış oldu. Kamuoyuna yapılan açıklamada, kaçakçılıkla mücadelede kararlılıkla devam edileceği ve suçluların adalet önünde hesap vereceği vurgulandı.

Kaçak malzemelerin ele geçirilmesiyle birlikte, güvenlik güçlerinin titiz çalışmaları sayesinde suç örgütlerine büyük bir darbe vurulmuş oldu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5