Toplumun huzur ve güvenliği için her türlü suç ve suçlularla mücadele

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, erkek bir şahsın ateşli silahla tehlike arz edecek şekilde yol işaret tabelasına ve hedef olarak belirlediği cisimlere ateş ettiği bilgisine ulaştı.

Toplumun huzur ve güvenliği için her türlü suç ve suçlularla mücadele

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, erkek bir şahsın ateşli silahla tehlike arz edecek şekilde yol işaret tabelasına ve hedef olarak belirlediği cisimlere ateş ettiği bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştiren şahsın E.E. olduğu tespit edildi. E.E., 04.03.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanması konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmekte. İlimiz genelinde güvenliğin sağlanması ve halkın huzurunun korunması için gerekli tüm önlemler alınmaktadır. Toplumun huzur ve güvenliği için her türlü suç ve suçlularla mücadelede etkin bir şekilde çalışmalar devam edecektir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların da duyarlılığı ve işbirliği sayesinde suçluların en kısa sürede yakalanmasını sağlamaktadır. Halkın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren emniyet güçleri, suçluların adalet önünde hesap vermesini sağlayacaktır. Suçun her türlüsüne karşı sıfır tolerans politikasıyla hareket eden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliğini her şeyin önünde tutmaktadır.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5