Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan aranan şahıslar yakalandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla önemli bir başarı elde etti.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan aranan şahıslar yakalandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık ve uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla önemli bir başarı elde etti. 01.02.2024 tarihinde Gebze ve Körfez ilçeleri mülki sınırları içerisinde şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan arama sonucunda büyük miktarda kaçak malzeme ele geçirildi.

Yapılan aramalarda toplamda 17.240 adet dolu makaron ve 20.000 adet boş makaron bulundu. Bu miktar, kaçakçılıkla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi. Ayrıca, operasyonda 58 kilogram kıyılmış tütün ve 545 gram kubar esrar da ele geçirildi.

Bu önemli operasyonla birlikte, kaçakçılık ve uyuşturucu ticaretine büyük bir darbe vuruldu. Jandarma ekipleri, bu tür suçlarla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

 Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; Kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında, 01.02. 2024 tarihinde, Gebze ve Körfez ilçeleri mülki sınırları içerisinde şüphelilerin ev ve aracında yapılan arama sonucunda; (17.240) adet dolu makaron, (20.000) adet boş makaron, (58) kg kıyılmış tütün ve (545) gram kubar esrar ele geçirilmiş olup, olay ile ilgili (üç) şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

  Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

                                                                                                                                    

                    KOCAELİ VALİLİĞİ

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5