Okullara, akıl ve zeka oyun sınıfları, yapılsın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında başkanlık makamını Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 6. sınıf öğrencisi Sahra Zeynep Güner’e devretti.

Okullara, akıl ve zeka oyun sınıfları, yapılsın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında başkanlık makamını Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 6. sınıf öğrencisi Sahra Zeynep Güner’e devretti. Başkan Büyükakın, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aydınlık geleceği için, fedakarlıkla çalışacağız” diyerek çocukların önemine vurgu yaptı. Güner ise koltuğu devraldıktan sonra ilk talimatını vererek, okullara akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılmasını istedi.

Başkan Büyükakın, “Çocuklarımız her şeyimiz. Onların yaşamında güzelliklerin hakim olması için çalışacağız” sözleriyle çocukların geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Sahra Zeynep Güner’in ise okullara akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılması talimatı, çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacak önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başkanlık koltuğunu devralan Güner’in bu önerisi, çocukların eğitimine verilen önemin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5