banner2

19 Mayıs coşkusu İzmit Belediye Meydanında başlayacak

İzmit Belediyesinin gün boyu sürdüreceği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları İzmit Belediye Meydanı’nda birbirinden renkli etkinliklerle gerçekleşecek

19 Mayıs coşkusu  İzmit Belediye Meydanında başlayacak

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kentte dolu dolu bayram coşkusu yaşatacak. 19 Mayıs’ı büyük coşkuyla karşılayacak olan İzmitliler, İzmit Belediye Meydanında gün boyunca devam edecek olan etkinliklerle bayramı doyasıya kutlayacak. 

DOLU DOLU GEÇECEK

Etkinlikler İzmit Belediye Meydanı’nda sahne alacak İzmit Belediye Bandosunun gösterisi ile başlayacak. Ardından karate gösterisi, izcilik gösterisi ve jimnastik gösterileri gerçekleşecek. Spor gösterilerinin ardından Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu sahne alacak. Sanatın ve sporun bir arada olacağı kutlamalar kapsamında Action Team akrobasi Show gerçekleşecek. Gösterilerin ardından motosiklet korteji ile birlikte İzmitliler, Fuar Alanı Güneş Sahnesi’ne yürüyecekleri Fener Alayı gerçekleştirecek. Finalin Türkiye’nin sevilen müzik grubu Athena konseri ile yapılacağı kutlamalara tüm vatandaşlar davetlidir. 

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5