Başkan Gökçe, Kurban Pazarında, vatandaşlara hayırlı işler diledi

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Kurban Bayramı öncesinde Kadırga Mesire Alanı’nda kurulan Derince Kurban Pazarı’nı ziyaret etti.

Başkan Gökçe, Kurban Pazarında, vatandaşlara hayırlı işler diledi

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Kurban Bayramı öncesinde Kadırga Mesire Alanı’nda kurulan Derince Kurban Pazarı’nı ziyaret etti. Besicilerin ve kurbanlık almak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pazarda Başkan Gökçe, esnafı ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Gökçe, pazarda alışveriş yapan vatandaşlara hayırlı işler diledi.

Başkan Gökçe, Kurban Pazarı’nda yapılan denetimler hakkında bilgi alarak, pazarın düzenli ve hijyenik bir şekilde hizmet vermesini sağlamak için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Besicilerle de görüşen Başkan Gökçe, hayvanların sağlık durumları ve bakımları hakkında bilgi aldı. Besicilerin emeklerine değer veren Başkan Gökçe, onların da Kurban Bayramı’nı kutlayarak bol kazançlar diledi.

Başkan Gökçe, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, Derince Kurban Pazarı’nın vatandaşlara huzurlu ve güvenli bir alışveriş ortamı sunması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ve pazarın her gün denetleneceğini belirtti. Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir kurbanlık hayvanlarını rahatlıkla bulabileceği pazarda, hijyen kurallarına titizlikle uyulacağını vurgulayan Başkan Gökçe, tüm Derincelilere sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi belediyelerin kurduğu kurban pazarlarında besiciler ve kurbanlık almaya gelen vatandaşlar arasında alışverişler yoğun bir şekilde sürüyor. Derince Belediyesi’nin Çınarlı Mahallesi’nin üst kısmında yer alan Kadırga Mesire Alanı’na kurduğu Kurban Pazarı da vatandaşlara en güzel şekilde hizmet veriyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden kurban pazarı için gelen satıcıların vatandaşlarla buluştuğu Derince Belediyesi kurban satış alanındaki yerler için ilk etapta Zabıta Müdürlüğü gözetiminde kura çekimi yapılmıştı.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ

Kura çekiminin ardından kurban satış alanındaki yerlerini açan satıcılar ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Derince Belediyesi’nin ilgili birimlerinden oluşan ekipler görevlerini eksiksiz bir şekilde yapıyor. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de kurban pazarını ziyaret ederek burada hayvan satışı yapan besiciler ve kurbanlık almaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. Altyapı düzenlemesinin ardından, alandaki rutin kontroller ve hizmetlerin Derince Belediyesi ekipleri tarafından yapıldığını belirten Başkan Gökçe, vatandaşların gönül rahatlığıyla kurban alışverişlerini yapabileceklerini ifade etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5