Başkan Özlü Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Başiskele’de eğitime ve geleceğin teminatı genç kardeşlerine büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Özlü Üniversiteli Gençlerle Buluştu

 

Gençlerin Yasin abisi olarak gençlerle her zaman iç içe olan Başkan M. Yasin Özlü, bugün Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu. Okulun öğle arasında Kullar Yerleşkesi’nin yakınındaki bir kafede genç öğrenci kardeşleriyle bir araya gelen Başkan M. Yasin Özlü, öğrencilerle sohbet etti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: BİZLER SİZ GENÇLER İÇİN VARIZ

 

Programda gençlere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Başkan M. Yasin Özlü, “Başiskele’mizde eğitime her türlü desteği sağlayarak gençlerimizin maddi ve manevi yanında olmaya devam ediyoruz. Ben Yasin abiniz olarak her türlü ihtiyacınız için buradayım. Bir sıkıntınız veya sorununuz olursa lütfen bizleri çekinmeden arayın. Bizler siz genç kardeşlerimiz için varız. Mezuniyet törenleriniz olsun yaz festivalleriniz olsun her türlü organizasyonlarınıza destek sağlayacağız.” dedi.

 

Genç kardeşlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı da tebrik eden Başkan Özlü, belediyenin Başiskele Sahili’nde düzenlediği Gençlik Festivaline ve Ekin Uzunlar Konseri’ne öğrencileri davet etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5