Başkan Şener Söğüt, “Hep beraber Körfez’iz” .

Başkan Şener Söğüt, yaptığı açıklamada, “Hep beraber Körfez’iz” diyerek ilçenin gelişimi ve refahı için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Başkan Şener Söğüt, “Hep beraber Körfez’iz” .

Başkan Şener Söğüt, yaptığı açıklamada, “Hep beraber Körfez’iz” diyerek ilçenin gelişimi ve refahı için birlikte çalışacaklarını belirtti. Vatandaşların desteği ve katkılarıyla daha güzel bir Körfez için çalışacaklarını ifade eden Başkan Söğüt, herkesin görüş ve önerilerini önemsediklerini ve bu doğrultuda hareket edeceklerini söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, halkın taleplerini dikkate alarak ilçenin her alanda daha da gelişmesi için çalışacaklarını vurgulayarak, “Körfez’i hep birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir ilçe haline getireceğiz. Vatandaşlarımızın desteği ve katkılarıyla başarılı projeler gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Söğüt, ziyaretlerin kendisine moral ve motivasyon sağladığını belirterek, ilçe sakinlerine teşekkür etti. Herkesin görüş ve önerilerini dikkate alarak daha iyi bir Körfez için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ

Körfez’de geride bıraktıkları beş yılda atılan her adımda ortak akılla hareket ettiklerini belirten Başkan Söğüt, “Önümüzdeki beş yılda da yine sizlerin fikir ve önerileri ile hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Körfez’e değer katacak projeleri birlikte hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETE ATIYLA GELDİ

Gün boyunca gelen misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Söğüt, kendine has bir şekilde atıyla ziyarete gelen Sümmani Yılmaz için de hizmet binasının önüne indi. Başkan Söğüt, Körfez’in her yerini atıyla birlikte dolaşan Sümmani Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5