Başkan Sertif Gökçe, Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için mesaideyiz.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, vatandaşların huzur ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Başkan Sertif Gökçe, Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için mesaideyiz.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, vatandaşların huzur ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çenedere Mesire Alanı'nda piknik yapan vatandaşları ziyaret eden Başkan Gökçe, onlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Gökçe, onların talep ve önerilerini de dinleyerek not aldı.

Ziyaret sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek onların beklenti ve isteklerini dinleyen Başkan Gökçe, halkın sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Vatandaşların memnuniyeti ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Gökçe, halkın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Çenedere Mesire Alanı'nda piknik yapan vatandaşlar da Başkan Gökçe'nin ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerini unutmadığı için teşekkür ettiler. Başkan Gökçe'nin samimi ve içten yaklaşımı ise vatandaşlar arasında olumlu yankı uyandırdı.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe'nin vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinlediği ziyaret, halk nezdinde olumlu bir izlenim bıraktı. Başkan Gökçe'nin halkla iç içe olması ve onların sorunlarına çözüm bulma gayreti, Derince halkı tarafından takdirle karşılandı.Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, göreve geldiği günden itibaren çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Gökçe, bayram boyunca Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinin faaliyetlerini yakında takip ederek ilçe halkının mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Gökçe diğer taraftan da vatandaşları ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de sohbet etti. Bu kapsamda Çenedere Mesire Alanı’nda halkı selamlayan Başkan Gökçe, Derinceliler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Hedef Mutlu Bir Derince

Çenedere Mesire Alanı’nda gerçekleşen programda Başkan Gökçe’ye, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti. Vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet eden Başkan Gökçe, “Siz kıymetli halkımızın destekleri ile görevimize başladık. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için gece gündüz demeden mesaideyiz. Bayram boyunca belediye ekiplerimiz ile birlikte çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Mutlu bir Derince hedefiyle halkımızın talep ve önerileri doğrultusunda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5