Başkan Söğüt, “Bizim tek derdimiz Körfez”

Yılın son gününde Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen, esnafı ziyaret eden Başkan Söğüt, “Bizim tek derdimiz Körfez. 2023’te olduğu gibi 2024’te de Körfezimize aşkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi

Başkan Söğüt, “Bizim tek derdimiz Körfez”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yılın son gününde Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlara bir araya geldi, esnafı gezdi. Mahalle içerisinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret eden Başkan Söğüt, “Yılın son günü de olsa bizler her zaman ilk gün gibi vatandaşlarımızla iç içeyiz” dedi. Oldukça renkli görüntülerinde yaşandığı ziyaretlerde Başkan Söğüt, vatandaşları kırmadı ikram edilen çayları da içti.

2024’TE DE AŞKLA ÇALIŞACAĞIZ

2023’te olduğu gibi 2024’te de Körfez için aşkla çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Söğüt, “Körfez, her ne kadar sanayi şehri gibi görünse de mavisi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli potansiyeller içeriyor. Bizler de bu potansiyelin farkında olarak Körfezimize altyapı, üstyapı, sosyal donatı alanları ve tarımsal alanda birçok yatırım gerçekleştirdik. Sadece alt ve üst yapıya 1,5 milyar TL’lik yatırım yapıldı. Bu ciddi bir rakamdı.

EVİMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ

Bizler Körfez’i evimiz gibi görüyoruz. Bizler Körfez Belediyesi olarak çalışmalarımızda her zaman ben demeden, teşkilatlarımız ve şehrimizin tüm dinamikleriyle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte de nerede hangi hizmete ihtiyaç varsa orada oluyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a da bu noktada teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt sohbet sonrası bölgedeki esnafı da ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 13:01

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5