Başkan Söğüt, LÖSEV’li çocukları ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün özel misafirleri vardı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla LÖSEV’li çocuklar Başkan Söğüt’ü ziyaret etti

Başkan Söğüt, LÖSEV’li çocukları ağırladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün özel misafirleri vardı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İstanbul temsilcileri ve tedavisi bitip sağlığına kavuşan çocuklar ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ ü makamında ziyaret ettiler. İdari İşler Koordinatörü Burcu Demir ve personellerinin de katıldığı ziyarette LÖSEV adına Körfez Belediyesine teşekkürlerini sundular.

ÖZEL MİSAFİRLERİ VARDI

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda birlikte yürütülen ‘Gönüllülük Projesi’ kapsamında ziyarette bulunan İstanbul LÖSEV Temsilciliği, yapılan çalışmalar için teşekkürlerini sundu. Keyifli geçen görüşmenin ardından Başkan Şener Söğüt, çalışmalara her zaman için tam destek vereceğini söyledi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Söğüt; “Ben bu çalışmaları her zaman dikkatle inceliyorum ve takip ediyorum. Çocuklarımız için, LÖSEV için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Bugüne kadar yapılan her iş ile birlikte şimdi ve her zaman yanınızdayız. LÖSEV’ in yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tkw
Tkw - 6 ay Önce

Teknik ve kişisel donanımı tam olan
Ömer beyin yararlı hizmetler yapacağına
Kanaatimiz tamdır
Başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner5