Başkan Söğüt, “Türkiye sizlerin omzunda yükselecek”

Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’nde bayrak töreninde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “Türkiye, ikinci yüz yılında sizin ellerinizde ve omuzlarınızda yükselecek” dedi

Başkan Söğüt, “Türkiye sizlerin omzunda yükselecek”

Her hafta farklı bir okulda bayrak töreninde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Söğüt, bugün de Körfez Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi’ndeydi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile birlikte bayrak törenine katılan Başkan Söğüt, tören öncesinde okul müdürü Cemil Bozalan ve öğretmenlerle sohbet etti. Tören öncesinde de ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt konuşma gerçekleştirdi.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Başkan Söğüt de ilk olarak öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sergülen Kurt olmak üzere, çok değerli Okul Müdürümüzün, idarecilerimizin ve siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü şimdiden kutluyorum. Sizlerin yetiştirdiği öğrenciler geleceğimize ışık olacak. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum, iyi ki varsınız” dedi

BAŞARACAĞINIZDAN EMİNİM

Gençlere yönelik birçok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Söğüt, “Sizler için kütüphaneler açtık, spor salonları kurduk. Buralarda hem eğlenip hem de öğrenebilirsiniz. Sizlerin önünde önemli bir sınav var ve ben hepinizin başarıya ulaşacağından eminim. Hepiniz güzel yerlere geleceksiniz buna inanıyorum ‘’ dedi.  

SİZLERLE BİRLİKTE YÜKSELECEK

Başkan Söğüt, “Cumhuriyetimizin ikinci Yüzyılına girmiş bulunmaktayız. Bu Türkiye Yüzyılıdır ve sizlerde Türkiye Yüzyılı’nın gençlerisiniz. Biz sizlerle birlikte bu yüzyılı en güzel yerlere taşıyıp, hep birlikte büyük ve güçlü Türkiye’ yi inşa edeceğiz. Hepinize inanıyorum güveniyorum. Sizler de kendinize inanın, güvenin ve bu inanç ile çalışmalarınıza devam edin” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5