Fethiye Caddesi Dar Sokak yeni modern görüntüsüne yaklaşıyor

İzmit Belediyesi tarafından Fethiye Caddesi ve yan yolları yeniden düzenleme projesi kapsamında üstyapı çalışmaları gece gündüz devam ederken Dar Sokak’ta doğal taş kaplamalar yerleştiriliyor

Fethiye Caddesi Dar Sokak  yeni modern görüntüsüne yaklaşıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle uzun yıllar sonra yenileme projesinin başlatıldığı Fethiye Caddesi ve yan yollarında üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Altyapı çalışmalarını büyük bir titizlikle tamamlayan İzmit Belediyesi, üst yapı çalışmalarına da dört bir koldan devam ediyor. İstiklal Caddesi’nde üstyapı çalışmaları kapsamında beton serim işlemine devam eden ekipler, Dar Sokak’ta doğal taş kaplamaları zeminle buluşturuyor. 

ÇEVREYE DUYARLI DOĞAL TAŞLAR

İnsanoğlunun kullanmış olduğu ilk inşaat malzemesi olarak değerlendirilen doğal taşlar Dar Sokak’ta hızla yerleştirilmeye devam ediyor. Tarih boyunca birçok yapıt ve anıtta kullanılan, güzelliği ve dayanıklılığı nedeniyle Avrupa’da da tercih edilen doğal taşlar bölgeye şimdiden modern bir görünüm kazandırmaya başladı. Aynı zamanda çevreye de duyarlı olan doğal taşlarla yapılan zemin uzun yıllar sağlam kalarak ekonomiye de katkı sağlayacak.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5