İzmitli kadınların, eseri ‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’  isimli kitabın lansmanı yapılacak

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nde eğitim alan kadınların öykülerinin yer aldığı ‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’ isimli kitabın lansmanı için geri sayım başladı.

İzmitli kadınların, eseri ‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’   isimli kitabın lansmanı yapılacak

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’nde eğitim alan kadınların öykülerinin yer aldığı ‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’ isimli kitabın lansmanı için geri sayım başladı. 7 Mart Perşembe günü saat 14.00’te İzmit Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan lansman etkinliğine tüm kitapseverler davetli. Kitapta yer alan öyküler, atölye eğitmenleri tarafından titizlikle seçilerek okuyucularla buluşturulacak. Kadınların güçlü seslerini ve duygularını yansıtan bu öyküler, okuyucuları derinden etkileyecek. Kitabın yazarları, lansman etkinliğinde okuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzalayacaklar. ‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’ isimli kitap, kadınların güçlü ve etkileyici öykülerini bir araya getirerek edebiyatseverlerle buluşturmayı hedefliyor.

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi’nde verilen Yaratıcı Yazarlık Atölyesi meyvelerini veriyor. Kocaeli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Ece Onural ve Öğretim üyesi Prof. Dr. Gönül Balkır öncülüğünde eğitimlerini tamamlayan kadınların öyküleri ‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’ isimli kitap altında birleşti. 

7 MART PERŞEMBE GÜNÜ

İzmitli kadınların kentte kalıcı bir iz bırakacağı ‘Mor Konağın Beyaz Kapısı’ isimli kitabın lansmanı 7 Mart Perşembe Günü saat 15.00’de 41 Burda AVM’de gerçekleşecek. Ferah Yılmaz, Asuman Uyuşan, Habibe Demiroğlu Aksoy, Elif Çakıroğlu Timur, Kamuran Özben, Yasemin Yetkin, Tülay Çetinkaya, Azime Arıtürk Tekin, Özlem Erbay ve Ayşe İlknur Varol’un öykülerinin yer aldığı kitabın lansmanına tüm İzmitliler davetli. 

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5