KOCAELİ GÜMÜŞHANELİLER VAKFI İFTARDA BULUŞTU

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın düzenlediği iftar programına protokol ve Gümüşhaneliler büyük ilgi gösterdi. Kocaeli Gümüşhaneler Vakfı, pandemi nedeniyle 2 yıl ara verdiği geleneksel iftar programını Seka Sahil Restaurant’ta gerçekleştirdi. İftar programına protokol büyük ilgi gösterdi.

KOCAELİ GÜMÜŞHANELİLER VAKFI İFTARDA BULUŞTU

PROTOKOL İFTARDA

Kur’an tilavetiyle başlayan iftar programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Körfez Belediye Başkanı Şener  Söğüt, Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Vakıf Mütevelli heyeti üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve Gümüşhaneliler katıldı.

“KOCAELİ GÜMÜŞHANELİLER VAKFI BAŞKANI KÖKSAL KARA,

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, “Pandemi nedeniyle geleneksel hale getirdiğimiz iftarımıza 2 yıllık zorunlu bir ara vermiştik. Allah’a şükür bugün 2 yıllık bir aranın ardından iftarımızı gerçekleştiriyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Birlik ve beraberliğimizi arttırsın. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İftarımızda bizi yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda olan Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Vakıf Mütevelli heyeti üyelerimize ve siz değerli hemşerilerşmize teşekkür ediyorum” dedi.

VAKIF YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

İftar programında söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Bizleri mübarek ramazan ayında, böylesine güzel iftar organizasyonuyla bir araya getiren Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfımızın değerli Başkanı Köksal Kara ve yönetimine teşekkür ediyorum. İki yıldır pandemi nedeniyle bir araya gelemedik. Çok çükür o günler geride kaldı. Rabbim bizlere bir  daha öyle günler yaşatmasın inşallah. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, hayırlı iftarlar.” İfadelerini kullandı.

“HER DAİM BİRLİKTEYİZ”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Bu akşam sizlerle birlikte iftar açmaktan mutluyuz. Bir Kültür mozaiği olan şehrimizin bir parçasısınız. Elimizden geldiğince sizlerle beraber olmaya çalışıyoruz. Bugün iftar için birlikteyiz, yarın bayram, daha sonraları için farklı programlarda bir araya geleceğiz. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından oruçlar açıldı. İftarın ardından hatıra fotoğrafı çekildi

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5