KOCAELİ MİMARLIK A.Ş, YENİ YERİNDE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

Kocaeli de faaliyet gösteren 60 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu Kocaeli Mimarlık A.Ş nin yeni binasında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye başladı

KOCAELİ MİMARLIK A.Ş, YENİ YERİNDE ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

      Kocaeli de faaliyet gösteren 60 kişinin bir araya gelerek oluşturduğu Kocaeli Mimarlık A.Ş nin yeni binasında hayırlı olsuna gelen ilk ziyaretçisi  Geçmişte Kocaeli’de Belediye Başkanlığı yapmış, aynı zamanda kendisi de Mimar olan Metin Alan ile hoş bir sohbet ortamında bilgi ve tecrübelerini paylaşmıştır. Meslek hayatında yaşamış olduğu tecrübeleri meslektaşlarına aktaran Metin Alan aynı zamanda şirketin  yönetim kurulunada bu hoş sohbetten dolayı teşekkürlerini iletti.

      Kocaeli Mimarlık A.Ş bir ticari işletme olması yanı sıra mesleklerini kaliteli bir şekilde icra etme amacı taşıyan mimarlardan oluşmaktadır. Ne yazık ki 6 şubat depreminde de görüldüğü üzere Türkiye bir deprem ülkesi ve bunun bilincinde mesleklerini daha iyi şartlarda ve dayanıklı ,estetik ve fonksiyonel  projeler yapılabilmesi için çaba sarf eden bu mimarlar Kocaeli’de adlarından çok söz ettireceklerine benziyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5