Körfez Belediyesi’nde, Türkiye Seyahat Semineri’’  Düzenlendi

Körfez Belediyesi, personeline yönelik düzenlediği kurum içi eğitim ve seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

Körfez Belediyesi’nde, Türkiye Seyahat Semineri’’  Düzenlendi

Körfez Belediyesi, personeline yönelik düzenlediği kurum içi eğitim ve seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kez düzenlenen seminerin konusu ise "Türkiye Seyahat" oldu. Seminerde, Kültür-Sanat Danışmanı ve Sanat Tarihçisi Selami Taştan tarafından Türkiye'nin doğal ve tarihi güzellikleri ile birlikte seyahat edilecek bölgeler hakkında bilgiler verildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı, personelinin kendilerini geliştirmesi ve Türkiye'nin zengin kültürel mirasını daha iyi tanıması için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Başkan, seminerin katılımcılara yeni seyahat rotaları keşfetme ve farklı bölgeleri tanıma fırsatı sunacağını belirtti.

Seminerde, Türkiye'nin farklı bölgeleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Selami Taştan, Anadolu'nun tarihi ve kültürel zenginliklerini anlatırken, aynı zamanda doğal güzelliklerin de vurgulandığı bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcılar, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki tarihi yapıları, doğal parkları, plajları ve diğer turistik mekanları hakkında bilgi sahibi oldu.

Kültür-Sanat Danışmanı ve Sanat Tarihçisi Selami Taştan tarafından verilen seminerde, Türkiye’ nin doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra seyahat edilecek bölgelerinden de bahsedildi.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN PERSONELE SÜRPRİZ
Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminere, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Birim Müdürleri ve farklı birimlerden personeller katılım sağladı.

Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seyahat seminerine ilgi yoğun olurken, Belediye çalışanlarını kapsayan bir çekiliş yapıldı. Heyecanla yapılan kura çekiminde 10 belediye çalışanına ve ailesine, Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatıyla ‘Nazende Sosyal Tesislerinde yemek ikramı’ hediyesi verildi.
 

ETKİNLİK VE SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDECEK

Personellerin yoğun ilgi ve katılımından mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan; ‘’Düzenlenen seminere katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Biz sizler için böyle etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bundan sonraki etkinliklerimiz de sürprizler sizleri bekliyor olacak. Çekilişte hak kazanan arkadaşlarımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız‘’ dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5