Körfez’in, 75’lik çınarlarına sürpriz doğum günü

Söğüt’ e Körfez Belediyesi’nin hayata geçirdiği 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde 75 yaşına giren Körfez’in koca çınarları için sürpriz doğum günü düzenlendi. Başkan Söğüt, “Sizler bizim geçmişimiz, yol rehberimizsiniz” dedi

Körfez’in, 75’lik çınarlarına sürpriz doğum günü

Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ nin İş birliği ile Körfez’de faaliyete giren 60+ Aktif Yaşlanma Kulubü, anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Kulüpte 75 yaşına giren koca çınarlar için doğum günü organizasyonu yapıldı. Doğum günü kutlamasına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’te katıldı.

75’LİK ÇINARLARA SÜRPRİZ PARTİ
Yaptığı proje ve yatırımlarla her kesime hitap eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yaşlıları da unutmadı. 60 yaş üstü bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla hizmete açılan 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nde Körfez’in çınarları için çeşitli etkinliker düzenlenmeye devam ediyor. Bu bağlamda son olarak, Kulüp’ te 75 yaşına basmış bireylere yönelik doğum günü partisi düzenlendi.

BAŞKAN SÖĞÜT, “BOYNUMUZUN BORCU”
Katıldığı etkinlikte kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; ‘’ Yaşlılarımız bizim geçmişimizdir. Onlar, geçmişimize ışık tutan en değerli hazinelerimizdir, büyüklerimizdir. Onları mutlu etmek bizim boynumuzun borcudur, onlar mutlu oldukça bizler daha da mutlu oluyoruz. Onlar bizim için çok değerliler, iyi ki varsınız, iyi ki doğdunuz’’ dedi.

ŞARKILARA EŞLİK EDİLDİ
Güzel bir organizasyonla yaşlıların gününü güzelleştiren etkinlikte, gitar ve keman çalınarak şarkılar söylendi. Şarkılara eşlik eden çınarların mutlulukları yüzlerinden okundu Yeni yaşlarına girerken, vatandaşları yalnız bırakmayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, doğum günü kutlanan yaşlılara hediye takdiminde bulundu.

Körfez’in çınarları; bu tarz etkinliklerin, onlara değer kattığını ve çok mutlu olduklarını söyleyerek Başkan Şener teşekkür ettiler.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5