Körfezli kızla,r Tuzla Anadolu’yla hazırlık maçı yaptı

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü bazı branşlarda devam eden karşılaşmalarının yanı sıra sezona yeni başlayacak takımları için de hazırlıklarını sürdürüyor.

Körfezli kızla,r Tuzla Anadolu’yla hazırlık maçı yaptı


BÜTÜN OYUNCULAR FORMA ŞANSI BULDU

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü U15 Kadın Futbol Takımı, Tuzla Anadolu FK U15 Futbol Takımı ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Körfez Belediyesi Yarımca Futbol Akademisi sahasında hafta sonu yapılan maçta her iki takımın teknik heyetleri bütün sporculara forma şansı verirken, oyuncularının eksiklerini gördüler ve çeşitli teknik taktik uygulamalarını sahaya yansıttılar. Hazırlık maçı güzel görüntülere sahne olurken, mücadelenin sonunda kazanan dostluk oldu.

EKSİKLERİMİZİ GÖRÜYORUZ

Körfez Gençlerbirliği SK’dan yapılan açıklamada “Hem bizim için, hem de misafir takım için dostluk havasında güzel bir hazırlık maçı oldu. Sporcularımızı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Eksikliklerimizi gördük ve çalışmalarımızı şekillendirip yönlendirecek nitelikte kazanımlarımız oldu. Eksik yönlerimizi gidermek için çalışmalarımızı yoğun tempoyla sürdürüyoruz” denilerek, hazırlık maçlarının önemli olduğu belirtildi.

HEDEF 2. LİG

Körfez Gençlerbirliği SK Futbol Koordinatörü ve başantrenör Erdoğan Koç, teknik direktör Remzi Kulaber ve yardımcı antrenör Burçin Erçesal nezaretinde çalışmalarını sürdüren Körfez Kadın Futbol A Takımında 30, alt yapıda da 40 olmak üzere toplam 70 sporcudan oluşuyor. Geçen yıl 3. Lige katılan ekip bu sezon hedefini 2. Lig olarak belirledi. Yeni sezon 13 Ocak 2024 tarihinde başlayacak.

Körfez Gençlerbirliği’nin geçen yıl U15 takımında oynayan Elif Neriman Yılmaz Fenerbahçe U15 takımına transfer olurken, Körfez Gençlerbirliği’nin takımları öz kaynak düzeni ile Körfez’in gençlerinden oluşturuluyor.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5