banner2

KOTO’dan Vali Yardımcısı Ulusoy’a ‘Model Fabrika’ dosyası

KOTO Başkanı Necmi Bulut, kurumu ziyaret eden Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy’a, ‘Model Fabrika Projesi’nin dosyasını takdim ederek, ilimizde de kurulması amacıyla desteklerini talep etti

KOTO’dan Vali Yardımcısı Ulusoy’a ‘Model Fabrika’ dosyası

Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Erenkaya, Abdurrahman Çuhadar, İbrahim Atalay, Mehmet Akif Şen ve Ömer Efe ile birlikte ev sahipliği yaptığı ziyarette, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın da yer aldı.

MODEL FABRİKA YENİ BİR SOLUK KAZANDIRACAK

Başkanı Bulut nezdinde KOTO’ya ev sahipliği dolayısıyla teşekkür eden Vali Yardımcısı Ulusoy, Oda’nın başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Bulut görüşmede, KOTO tarafından ilimize kazandırılmak istenen Model Fabrika hakkında bilgi vererek, “Model fabrika, deneyimsel öğrenme teknikleri kullanılarak operasyonel mükemmeliyet ilkelerinin yaygınlaştırılmasını sağlayan bir araç olarak tanımlanıyor. Yani bir ürün üretilmeden önce burada deneyimleniyor. Türkiye’nin en önemli üretim merkezi Kocaeli’de kurulacak Model Fabrika’nın imalat sanayiine yeni bir soluk getireceği ve başarı hikayeleri çıkaracağına inanıyoruz” dedi. 

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5