14. GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ, BAŞLIYOR.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği, bu yıl 14. kez gerçekleştirilecek.

14. GELENEKSEL BAHAR ŞENLİĞİ, BAŞLIYOR.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği, bu yıl 14. kez gerçekleştirilecek. 24, 25, 26 Mayıs tarihlerinde Kavaklı Sahili’nde düzenlenecek olan şenlik, her yıl olduğu gibi renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Şenlik kapsamında, çeşitli konserler, tiyatro gösterileri, halk oyunları ve sergiler gibi birçok etkinlik yer alacak. Ayrıca yöresel lezzetlerin sunulacağı stantlar da ziyaretçilere açık olacak. Geleneksel Bahar Şenliği, Gölcük halkının bir araya gelerek keyifli vakit geçireceği, kültürel etkileşimin artacağı bir platform olacak.

Gölcük Belediye Başkanı ve diğer yetkililer de şenliğe katılarak halkla bir araya gelecek ve etkinliklere destek verecek. Geleneksel Bahar Şenliği, Gölcük’te yaşayanlar için önemli bir buluşma noktası olacak ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Gölcük Belediyesi kültür-sanat kenti hedefi ile geleneksel hale getirdiği şenlik ve festivalleri ile ilçenin tanıtımına katkı sunuyor. Etkinlikler kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştirilecek olan 14. Geleneksel Bahar Şenliği, 25 Mayıs Cuma günü saat 16.30’da düzenlenecek açılış programı ile başlayacak. Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi ile iş birliğinde düzenlenecek şenlikte; Gölcüklü kadınlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları, stantlar kurarak ziyaretçilerini ağırlayacak.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5