DURSUN ALİ ERZİNCANLI, DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI.

Körfez Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak düzenlenen Ramazan Sohbetleri programı birbirinden değerli konukların katılımıyla devam ediyor.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI, DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan etkinlikleri kapsamında her gün farklı bir program düzenleyerek vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen programlardan biri de ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı'nın katılımıyla gerçekleşti. Erzincanlı, okuduğu şiir ve naatlarla dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Körfez Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak düzenlenen Ramazan Sohbetleri programı birbirinden değerli konukların katılımıyla devam ediyor.  Son olarak Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın konuğu şair Dursun Ali Erzincanlı oldu. Programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, eşi Hatice Söğüt, Siyasi Parti Temsilcileri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Programa katılan vatandaşlar, Erzincanlı'nın etkileyici sesi ve şiirleriyle adeta büyülendi. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir şekilde düzenlenen etkinlik, katılımcılar arasında duygusal bir atmosfer oluşturdu. Şiirlerin ve naatların yanı sıra, programda yapılan dua ve ibadetlerle de Ramazan ayının önemi vurgulandı.

Körfez Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayını daha anlamlı ve keyifli bir şekilde geçirmeleri için birçok etkinlik düzenlemeye devam edecek. Başkan Söğüt, her gün farklı bir programla vatandaşları buluşturarak birlik ve beraberliği pekiştirmeyi hedefliyor. Şehirdeki kültürel etkinliklere ve sanat faaliyetlerine destek veren belediye, vatandaşların sosyal hayatlarını zenginleştirmeyi amaçlıyor.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI…
Özellikle Peygamber Efendimize (S.A.V.) atfedilen naat-ı şerifleri seslendirmesiyle tanınan Dursun Ali Erzincanlı 'Şiir Dinletisi' programında; 'Adın Geçer', '40 yaşındasın' ve 'Bedir' isimli şiirlerin de bulunduğu birbirinden güzel şiirlerini okudu. Erzincanlı'nın şiirler okuduğu programda duygu dolu anlar yaşandı. Program sonunda ise Başkan Şener Söğüt,  Erzincanlı'ya teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5