Körfez'de Saliha Erdim'e, büyük ilgi gösteriliyor.

Körfez'de Saliha Erdim'e büyük ilgi gösteriliyor. Saliha Erdim, Körfez'de düzenlenen etkinlikte katılımcıların büyük ilgisini çekti.

Körfez'de Saliha Erdim'e, büyük ilgi gösteriliyor.

Körfez Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Saliha Erdim’i Körfezlilerle buluşturdu. “Aile Medeniyetimiz’’ konulu söyleşiye ilgi büyük olurken, Başkan Söğüt de, “Körfez için daha büyük bir salon inşa edeceğiz”

 Etkinlikte Erdim'in konuşması ve sunumu, izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Erdim, katılımcılar arasında büyük bir hayran kitlesi oluşturdu ve etkinlik sonrasında birçok kişiyle fotoğraf çektirdi.

Saliha Erdim, Körfez'de düzenlenen etkinlikte büyük bir ilgiyle karşılandı. Erdim'in konuşması, katılımcılar arasında büyük bir etki yarattı ve izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Erdim, etkinlik boyunca katılımcılarla yakından ilgilendi ve sorularını yanıtladı. Etkinlik sonrasında Erdim'e olan ilgi daha da arttı ve birçok kişiyle fotoğraf çektirdi.

Körfez Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Aralık ayı etkinliklerinin son konuğu Saliha Erdim’di. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ nde gerçekleştirilen söyleşiye Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“AİLE BİR MEDENİYETTİR”

Konuşmalarına dualarla başlayan Saliha Erdim, insan yaşamına dair bilgiler, aile kavramı, saygı ve muhabbet, eşler arasındaki diyalog ile ilgili konulara değindi. Temel konusu ‘’Aile Medeniyeti’’ olan söyleşiye Körfez halkı büyük ilgi gösterdi. Söyleşi de kendi hayatından kesitler de sunan Saliha Erdim, “Aile bir medeniyettir” dedi.

‘’TOPLUM İÇİN AİLE GÜÇLENMELİDİR’’

Erdim, ‘’Toplum için aile kurumu güçlendirilmelidir. Aile içindeki iletişimin sağlıklı ilerleyebilmesi için de eşlerin birbirlerine değer vermesi gerekir. Bizler bu konudaki eksikliklerimizi dikkate alıp düzeltmeliyiz " dedi. Her şeyin ilk olarak ailede başladığını öne süren Saliha Erdim; “Bütün iyilikler içeriden dışarıya başlar, tüm güzelliklerin yönü içeriden dışarıya doğrudur. Aile bizim mahrem alanımız, iç yapılanmamızdır. Eğer bir iyilik varsa aileden başlamalıdır, bir güzellik varsa ailede oluşmalıdır” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Programın sonunda Saliha Erdim için hazırlanan plaketi takdim eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, teşekkür etmeyi de unutmadı. Başkan Söğüt, “Saliha Erdim hanımefendiye bu güzel sohbeti için teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca salonu sahneye kadar dolduran Körfez halkıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her biriniz çok değerlisiniz. Şunu gördük ki; Körfez için daha büyük bir salon inşa etmemiz gerekecek” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5