3610 kg Nargile tütünü, 660 kg içi kıyılmış tütün ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda önemli bir operasyona imza attı.

3610 kg Nargile tütünü, 660 kg içi kıyılmış tütün ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda önemli bir operasyona imza attı. 30 Nisan 2024 tarihinde Kartepe İlçesi Tem Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta yapılan arama sonucunda, toplamda 3610 kg nargile tütünü ve 660 kg içi kıyılmış tütün ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak malzemelerle ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında tahkikat başlatıldı. Tahkikat evrakı, şüpheli şahsın ifadesi ve delillerle birlikte 01 Mayıs 2024 tarihinde Kocaeli Adliyesine gönderilecek. Emniyet güçleri, kaçakçılıkla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti. Bu tür suçların önlenmesi ve suçluların adalet önüne çıkarılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5