Kaçakçılıkla mücadelede, başarılı operasyon

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 01.05.2024 tarihinde İlimiz Kartepe İlçesi Tem Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta ve İzmit ilçesinde bulunan bir işyerinde gerçekleştirildi

Kaçakçılıkla mücadelede, başarılı operasyon

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 01.05.2024 tarihinde İlimiz Kartepe İlçesi Tem Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta ve İzmit ilçesinde bulunan bir işyerinde gerçekleştirilen arama işlemlerinde önemli bir başarıya imza attı. Yapılan aramalarda, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

Araçta ve işyerinde yapılan detaylı arama sonucunda, kaçakçılık faaliyetlerine karıştığı düşünülen kişilere ait çok sayıda gümrük kaçağı malzeme bulundu. Bu malzemelerin yasal olmayan yollarla ülkeye sokulduğu ve satıldığı tespit edildi. Emniyet ekipleri, söz konusu malzemelere el koyarak soruşturma başlattı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarla, ülke genelinde kaçakçılıkla mücadelede önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına kararlılıkla çalışmalarını sürdüren emniyet güçleri, kaçakçılıkla mücadeledeki başarılı operasyonlarıyla dikkat çekiyor.

~ 1 ton 100 Kg Kıyılmış Tütün,

~ 15200 dal Doldurulmuş Makaron,

~ 7000 dal Boş Makaron,

~ 5250 gr Nargile Tütünü,

~ 28 Paket Elektronik Sigara Kartuşu,

~ 11 Adet Elektronik Sigara,

~ 100 Adet Puro,

~ 34 Paket Gümrük Kaçağı Sigara,

~ 294 adet Mükerrer Makaron Banrolü ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen suç unsurları ile ilgili yakalanan İki şüpheli şahıs hakkında 5607 S.K.M kapsamında gerekli adli işlemler yapılmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5