banner10

Kiraz Çiçeği Korosu, salondaki herkesi coşturdu

Körfez Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlar arasında yer alan Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu, muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kiraz Çiçeği Korosu, salondaki herkesi coşturdu

Körfez Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlar arasında yer alan Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu, muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde, koronun seslendirdiği şarkılar izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Koro üyelerinin performansı ve enerjisi, salondaki herkesi coşturdu ve konser sonunda uzun süre alkışlandı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı konserde, belediye olarak kültür sanat etkinliklerine verilen önem bir kez daha gözler önüne serildi. Başkan Söğüt, koronun performansını izlerken gururlu bir şekilde gülümseyerek, katılımcılara teşekkür etti. Konser sonunda yapılan teşekkür konuşmasında, Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine destek vermeye devam edeceği vurgulandı.

Kiraz Çiçeği Yetişkin Korosu’nun ikinci konseri, izleyiciler arasında büyük bir heyecan yarattı ve konser sonrasında katılımcılar arasında olumlu geri bildirimler alındı. Koro üyeleri, emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşarken, izleyiciler de unutulmaz bir gece geçirdikleri için teşekkürlerini dile getirdiler. Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri, ilçe sakinlerine keyifli ve eğlenceli anlar yaşatmaya devam edecek gibi görünüyor.

ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER

Murat Kiremitçi ve Selçuk Eker’ in Şefliğini yaptığı Kiraz Çiçeği Korosu büyük beğeni topladı. Toplamda 50 kişilik bir kadroyla 15 şarkıyı seslendiren koro, dinleyenleri adeta büyüledi. Şarkılara eşlik eden dinleyiciler konser sonrasında koroyu ayakta alkışladı.

BAŞKAN SÖĞÜT DE KATILDI

Konser sonrasında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Söğüt, “Öncelikle bu geceyi bize unutulmaz kılan tüm koro üyelerine ve şeflerimize çok teşekkür ederim. Çok başarılı bir konser oldu. Dinlemeye gelen vatandaşlarımız da hoş geldi, sefalar getirdi. Hepinizi canı gönülden selamlıyorum” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5