banner10

CHP Kocaeli Örgütü, Büyük Emekli Mitingi öncesi basın açıklaması

CHP Kocaeli Örgütü, pazar günü Ankara'da düzenlenecek Büyük Emekli Mitingi öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi.

CHP Kocaeli Örgütü, Büyük Emekli Mitingi öncesi basın açıklaması

CHP Kocaeli Örgütü, pazar günü Ankara'da düzenlenecek Büyük Emekli Mitingi öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Bülent Sarı, "En düşük emekli aylığı asgari ücretle aynı seviyede olana dek mücadele edeceğiz" dedi. Sarı, tüm emeklileri 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Ankara’da Tandoğan meydanında yapılacak olan mitinge davet etti.

Basın açıklamasının Kocaeli ayağında CHP İl Başkanı Bülent Sarı'nın yanı sıra, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, il ve ilçe yöneticileri, emekli sendikası ve derneklerinin temsilcileri ile birlikte birçok emekli de katıldı. Sarı, emeklilerin haklarının korunması ve en düşük emekli aylığının yükseltilmesi için mücadele edeceklerini belirtti. Emeklilerin ekonomik ve sosyal haklarının güvence altına alınması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

CHP Kocaeli Örgütü, emeklilerin sesini duyurmak ve haklarını savunmak amacıyla Ankara'da düzenlenecek Büyük Emekli Mitingi'ne tüm emeklileri davet etti. Mitingin, emeklilerin taleplerinin daha geniş kitlelere duyurulması ve hükümetin bu konuda adım atması için önemli bir fırsat olduğu belirtildi. Emeklilerin birlikte güçlü bir ses oluşturarak haklarını savunmaları gerektiği vurgulandı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5