Burak Güneş, 1. Akdeniz Kick Boks Şampiyonu oldu

Körfezli sporcu Burak Güneş, Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun düzenlediği 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı.

Burak Güneş, 1. Akdeniz Kick Boks Şampiyonu oldu

Körfezli sporcu Burak Güneş, Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun düzenlediği 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. İstanbul Büyükçekmece'de gerçekleştirilen şampiyonada mücadele eden Güneş, rakiplerini geride bırakarak 1. Akdeniz Kick Boks Şampiyonu unvanını kazandı. Genç sporcu, performansıyla göz doldurarak Türk kick boks camiasında adından söz ettirmeyi başardı.

Körfez Gençlerbirliği sporcusu Burak Güneş'in şampiyonluk mücadelesi, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edildi. Güneş, rakiplerine karşı üstün performansıyla dikkat çekerek şampiyonluk kupasını kucaklamayı başardı. Antrenörü ve takım arkadaşlarının da desteğiyle başarılı bir performans sergileyen Güneş, Türk sporuna gurur yaşattı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun düzenlediği 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası, sporcular arasında büyük bir rekabetin yaşandığı bir organizasyon oldu. Körfezli sporcu Burak Güneş'in şampiyonluk kazanması, Türk kick boks sporunun geleceği adına umut verici bir gelişme olarak değerlendirildi.

Büyükler 63 kg’da Güneş Şampiyon

İlimizin başarılı spor kulüplerinden Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu Burak Güneş Büyükler Point Fight 63 kg’da rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Kilosunda 7 sporcuyu geride bırakarak birincilik madalyasını alan Güneş’in rakipleri arasında geçen yıl Türkiye Şampiyonası’nda derece yapmış sporcular bulunuyordu.

Diğer taraftan bayanlarda da Körfez Gençlerbirliği sporcusu ve aynı zamanda cimnastik antrenörü olan Sinem Karakaynak da tecrübeli ve zorlu rakipleri arasında sıralamaya girerek uluslararası müsabaka alanında tecrübelerine bir yenisi ekledi. Körfezli başarılı kick boksçuları maçlara hazırlayan Körfez Gençlerbirliği antrenörü Musab Yaman’da sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını belirterek sevincini sporcularla paylaştı.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5