İzmit Belediyesi Sanat Akademisi  kursiyerleri gösterilerine başlıyor

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü kursiyerleri, 14-15 Haziran tarihlerinde 1 sezon boyunca hazırlıklarını sürdürdükleri oyunları ile seyirci karşısına çıkıyor

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi   kursiyerleri gösterilerine başlıyor

‘Sanat Kenti İzmit’ vizyonuyla geleceğin sanatçılarını yetiştirmeye devam eden İzmit Belediyesi Sanat Akademisi tiyatro bölümünde 2022-2023 eğitim yılının sonuna yaklaşıldı. Akademiye yetenek sınavı ile alınan tiyatro bölümü kursiyerleri 14-15 Haziran tarihlerinde Sanat Akademisi Eğitim Sahnesinde yıl sonu performanları için seyirci karşısına çıkıyor.

İKİ GÜN ÜST ÜSTE OYUN SAHNELENECEK

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü öğrencileri ilk olarak 14 Haziran Çarşamba günü saat 20:00’da usta yazar Moliere’nin Tartüffe, Hastalık Hastası ve Cimri oyunlarını sahneye koyacak. 15 Haziran Perşembe Günü ise yine aynı saatte Sanat Akademisi Eğitim Sahnesinde Usta yazar Melih Cevdet Anday’ın ‘’Ölüler Konuşmak İsterler’’ adlı önemli eseri kursiyerler tarafından sergilenecek. 

PERFORMANSLAR EYLÜL AYINA KADAR DEVAM EDECEK

Vatandaşlar tarafından yoğun katılımın olması beklenen kursiyerlerin performans oyunları Eylül ayına kadar devam edecek. Öte yandan yeni sezon için İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü yeni öğrenci kayıtları almaya devam edecek.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5