Körfez Sanat Merkezi, genç yeteneklere fırsatı sunmaya devam ediyor.

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yarıyıl özel etkinliğinde muhteşem bir performans sergiledi.

Körfez Sanat Merkezi, genç yeteneklere fırsatı sunmaya devam ediyor.

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, yarıyıl özel etkinliğinde muhteşem bir performans sergiledi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu ve izleyenlerden tam not aldı. Keman, piyano, gitar, saz ve müzikal tiyatro oyunu performanslarıyla Sanat Merkezi kursiyerleri, yeteneklerini gözler önüne serdi.

Programın içerisinde yer alan tiyatro gösterisi ise 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni konu aldı. Tiyatro eğitmeni Mine Atalay Güler’in kaleme aldığı “Bu Zafer Bizim” adlı oyun, izleyenleri duygulandırdı ve büyük beğeni topladı. Sanat Merkezi öğrencileri, tarihi olayları sahneye taşıyarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Etkinlik, Körfez Sanat Merkezi’nin başarılı eğitmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden özel performanslarla renklendi. Sanatın ve kültürün bir araya geldiği bu etkinlik, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Körfez Belediyesi’nin desteklediği Sanat Merkezi, genç yeteneklere sanat alanında kendilerini geliştirme fırsatı sunmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 16:03

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5