ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık önderliğinde, ASKON İzmir Şube Başkanı Ahmet Kutay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden 15 kişilik bir heyet, işbirliği ve dayanışmayı artırmak amacıyla bir araya geldi.

ASKON KOCAELİ’DEN, İZMİR’E ZİYARET

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık önderliğinde, ASKON İzmir Şube Başkanı Ahmet Kutay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden 15 kişilik bir heyet, işbirliği ve dayanışmayı artırmak amacıyla bir araya geldi. ASKON İzmir Şubesi ile ASKON Kocaeli Şubesi arasında ortaklaşa düzenlenen "Tanışma ve İş Geliştirme Programı" kapsamında gerçekleşen ziyaret, üyeler arasında iletişimi güçlendirmeyi ve ticari ilişkileri geliştirmeyi hedefliyor.

Programın ilk gününde, ASKON İzmir Şubesi tarafından düzenlenen bir karşılama ve tanışma etkinliği gerçekleştirildi. İki şube arasındaki üyeler, iş dünyasındaki deneyimlerini paylaşarak birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldular. İkinci gün ise işbirliği ve iş geliştirme konularında yapılan sunumlar ve panellerle, katılımcılar arasında ticari köprüler kurulması hedeflendi.

ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık, ziyaretin verimli geçtiğini ve iki şube arasındaki işbirliğinin daha da güçleneceğine inandığını belirtti. ASKON İzmir Şube Başkanı Ahmet Kutay ise, bu tür etkinliklerin üyeler arasındaki iletişimi artırarak işbirliği olanaklarını genişlettiğini vurguladı. İki şube arasındaki işbirliğinin devam edeceği ve benzer etkinliklerin gelecekte de düzenleneceği belirtildi.

Programın ilk gününde; ASKON Kocaeli Şubesi üyeleri, ASKON İzmir Şubesinin, merkez binalarında organize ettikleri tanışma yemeğine katılım sağladılar.

Tanışma yemeğinin ardından iki şube üyelerinin faaliyetleri ve birlikte geliştirebilecekleri projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunabildikleri B2B iş görüşmelerini de kapsayan “İş Geliştirme Çalıştayı” icra edildi.

Çalıştay sonrası ASKON Kocaeli Şube Başkanı Fatih Işık, “Bugün Yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizden oluşan 15 kişilik ekiple ASKON İzmir Şube ziyaretimizi gerçekleştirdik. İzmir Şubemiz ile birlikte iç ticaretimizi arttırmaya yönelik ‘Tanışma ve Kaynaşma Çalıştayı’ adı altında bir toplantı icra ettik. Oldukça verimli geçen bir toplantı oldu. Kartvizit alışverişi yapıp, tecrübe paylaşımlarında bulunduk. Bu ziyaret programının şubeler arası köprü oluşturduğuna ve her iki şube adına da oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Ben kendim ve şubemiz adına başta Kıymetli ASKON İzmir Şube Başkanım Ahmet Kutay’a, Başkan Vekili Recep Gülcemal’e ve tüm İzmir Şube üyelerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyor, yürekten kutluyorum. Bu faydalı organizasyonların devamını inşallah Kocaeli Şube olarak diğer illerimize de devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Programın ikinci gününde ise; ASKON İzmir Şubesi Sosyal İşleri, STK ve Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından organize edilen kültür gezisinde Selçuk, Efes ve ASKON Kocaeli Şube Üyesi Garden Shop Peyzaj firma sahibi Çiler Öner’in üretim tesisine ziyaretin ardından program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 13:22

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5