Başkan Şener Söğüt, şehit aileleriyle buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda Tütünçiftlik Nazende’de şehit aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Şener Söğüt, şehit aileleriyle buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda Tütünçiftlik Nazende’de şehit aileleriyle bir araya geldi. Programa Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih ve şehit anneleri de katıldı. Başkan Söğüt, konuşmasında kadınların her gün değerli olduğunu vurgulayarak, şehit annelerine hitaben, "Sizler şehitlerimizin bizlere emanetisiniz" ifadelerini kullandı.

Programda duygusal anlar yaşandı ve katılımcılar arasında dayanışma ve birlik duygusu güçlendi. Şehit aileleri, Başkan Söğüt'e teşekkür ederek duygularını paylaştılar. Kadın Meclisi Başkanı Zehra Coşkun Salih ise kadınların toplumdaki önemine ve değerine dikkat çekerek, kadınların her alanda daha fazla temsil edilmesi gerektiğini belirtti.

Program sonunda şehit ailelerine çeşitli hediyeler verildi ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Katılımcılar, duygusal ve anlamlı bir gün geçirdiklerini belirterek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler. Başkan Söğüt ise kadınların her zaman yanlarında olduğunu ve desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, programın önemine vurgu yaptı.

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ

Başkan Söğüt; Bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sizler, şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetlersiniz. Bizler sizlerin daima yanınızdayız. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. En başta sizlerin olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü kutlu olsun ‘’ dedi. Program sonunda Başkan Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, şehit annelerine ve katılımcılara çiçek takdim etti.

TÜGVA PROGRAMINA KATILDI

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla daha sonra TÜGVA Körfez Temsilciliğinin konuğu oldu. Burada da konuşma gerçekleştiren Söğüt, “Bölgemizdeki kadın istihdamının artmasını ve kadınların daha iyi şartlarda çalışmalarını her şeyden fazla önemsiyoruz. Kadınlarımıza sadece 8 Mart'ı değil, her günü en az 8 Mart kadar özel kılmak en büyük amacımız ve temennimizdir. Çünkü geleceği onlar şekillendirecektir”  dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5