Trabzonlulardan, Başkan Söğüt’e tam destek

Körfez Trabzonlular Derneği, hağta sonu Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt’ü kahvaltıda ağırladı.

Trabzonlulardan, Başkan Söğüt’e tam destek

Körfez Trabzonlular Derneği, hağta sonu Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt’ü kahvaltıda ağırladı. Dernek üyeleri, Başkan Söğüt ile bir araya gelerek keyifli bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Kahvaltıda, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

Başkan Söğüt, katılımcılara ilçeye yapılan yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgi verdi. 5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirilen projeleri anlatan Başkan Söğüt, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri de paylaştı. Dernek üyeleri, Başkan Söğüt'ün ilçeye yapmayı planladığı projeler hakkında heyecan duyduklarını ifade etti.

Körfez Trabzonlular Derneği, hafta sonu Körfez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Şener Söğüt’ü kahvaltıda ağırladı. Başkan Söğüt ile birlikte buluşmaya AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve ilçe yöneticileri de katıldı. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen buluşmada konuşan Başkan Söğüt, 5 yılda ilçeye yapılan ve önümüzdeki dönem yapmayı planladığı projelerle ilgili de bilgi verdi.

TRABZONLULAR HEP YANIMIZDA OLDU
Trabzonlular’dan her zaman AK Parti’ye büyük destek gördüklerini belirten Başkan Söğüt, “Bugün de sizlerle bir arada olmak, aynı sofrayı paylaşmak beni mutlu ediyor. Yeni Türkiye yüzyılında Körfezimize yeni değerler katmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Tabi bunu yaparken tek başımıza değil, STK’larımızla birlikte hareket ediyoruz.

SÜREKLİ İSTİŞARE İÇİNDEYİZ

Körfez Trabzonlular Derneğimiz de bu noktada sürekli olarak istişare ettiğimiz sivil toplum kuruluşlarımızdan bir tanesi. Bizleri her zamanki gibi en güzel şekilde ağırladınız, misafir ettiniz. Bizler de sizlerin desteği ve vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah 31 Mart’tan sonra da Körfezimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Körfez Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner5